Recovery Sunday™ online

BODY MIND FUSION

upplevelser som omfamnar kropp, sinne & själ

RECOVERY SUNDAY 

Välkommen till ditt bokade EVENT  
via Body Mind Fusion 
med kärlek RECOVERY SUNDAY

[SÖNDAGEN DEN 11 Februari 20:00-21:15 ]
alla donationer denna söndag går oavkortat till Rädda Barnen

tack för din anmälan och varmt välkommen. Här hittar du lite pratisk information

MER INFO OCH HUR DU BOKAR...

VAD DU HAR PÅ DIG SAMT FÖRBEREDELSE

Mjuka kläder som tillåter stilla mjuka rörelser och stilla stretchar, vi är barfota i Soma Mind/Yin Yoga, kanske en varm tröja och sockar till avslappning. För dig som vill ha det extra mörkt under Yoga Nidra rekommenderar vi att du fram  en liten sjal eller liknande att lägga över ögonen. Plocka fram din yogamatta eller en tunn madrass och en filt samt varma sockar brukar vara skönt i Yoga Nidra.

somamove-lisenrydmark-copyright

RECOVERY SUNDAY™ - YIN YOGA 


STILLA || YinYoga 

YinYoga och YogaNidra kombineras i denna första online upplevelse

I YinYoga skapas förutsättning för ett lugnt inre. Du hjälper kroppen och sinnet att släppa taget om spänningar genom att med fokuserad närvaro stanna en längre stund i utvalda positioner. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner 
Se till att ha en lugn och skön plats att vara på och vlll du ha musik till din upplevelse kommer en låtlista på Spotify länkas här. Förslagsvis strömmar du Recovery Sunday via din dator och musik via telefon.

OM YOGANIDRA & SANKALPA


I den del av Recovery Sunday där vi utövar yoganidra kommer vi att använda ”Sankalpa” som ibland översätts till intention.
’San’ syftar till högsta sanning, och ’kalpa’ betyder löfte. Så det blir fritt översatt, ett löfte av djupaste och högsta sanning för att stötta oss. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi. Som att så ett frö i vårt undermedvetna…

LÄNK TILL EVENTET & BETALNING

Recovery Sunday som pilot online presenteras via zoom och du kommer hitta länken här. Du kommer bli insläppt från ca 19:45 och du kommer vara på mute. Eventuella frågor kommer besvaras i efterhand via mejl eller chatt.


SWISH 

Fortsättningsvis kommer Recovery Sunday online fungera så att du  jälv väljer din investering utifrån plåmbok 50-100 sek. Vid vårt första pilot tillfälle är det 50 sek som gäller.
Det går att få friskvårdskvitto i pdf via mejl i efterhand. Märk din swish med dit namn och RCSU14124.