Massage & Behandlingar

BODY MIND FUSION

upplevelser som omfamnar kropp, sinne & själ

Vill du uppleva djupgående behandlingar med intentionen att omfamna kropp, sinne och själ i samtliga sessioner? Du kan  boka privat eller för ditt företag. För att komma till föetag debiteras hel respektive halv dag.  BodyMindFusion erbjuder YogaMassage, Assisterad Stretchterapi, Assisterad YinYoga  och Guidning med möjlighet till bättre sömn.
Observera att det enbart går att boka via yogamassage på förfrågan. Massagebehandlingar är i yogashala på Söder i Stockholm eller på Värmdö i Stockholms skärgård. 

Body Mind Fusions hemsida görs för tillfället om - mer info kommer inom kort.

Välkommen ❣

YOGAMASSAGE

Internal-flight-with-body-mind-fusion


"Yogamassage is the kind of touch that asks for nothing, that does not push, listening to the receiver before offering more. This touch offers support. It is a conversation without words. It says, “I am here.

I will help you trust when you are ready. I will support you in going where you want to go. When you are ready to go there. ” It is mindful and considerate yet given fully and without doubt or hesitation.

It is an exchange of energy."


DJUPGÅENDE BEHANDLING

Yogamassage är en djupgående behandling som löser upp spänningar i dina muskler och frigör blockerad energi i hela kroppen. Yogamassage är en helkroppsbehandling som avslutas med avslappnade huvud- och ansiktsmassage. Du ligger och sitter på en madrass på golvet, under behandlingen som har sina rötter i ayurvedan.

 

UPPLEVELSEN

en stark kroppsnärvaro

Massage, stretching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Stretchövningarna gör att processen går djupare och du upplever en stark kroppsnärvaro. Yogamassage är en helkroppsbehandling som avslutas alltid med avslappnade huvud- och ansiktsmassage. Behandlingen bygger på ett ömsesidigt förtroende. En stol eller något annat tar vikt och gör så att trycket anpassas när massören använder fötter och kroppstyngd.

Aktiv behandlingsform

Behandlingen sker på en madrass på golvet och vid massagen används sesamolja. Massören använder händer, fötter och kroppsvikt för att mjuka upp muskler och komma åt på djupet. I yogamassage finns mer än 70 stretchar att tillgå och utifrån dig som unik individ anpassas din behandling. I stretcharna är du själv aktiv och vi kommunicerar kring när vi ska stanna respektive gå djupare.

Body Mind Fusions sömnsessioner


NIDRA är sanskrit och betyder just sömn.

Body Mind Fusion erbjuder behandlingssession/er för att guida dig genom möjligheter till en skönare [bättre] sömn. 


Behöver du hjälp med din sömn. Att somna, somna om eller kanske bara sova skönare.


 Med Body Mind Fuisons sömnguidning hittar vi tillsammans verktyg som hjälper dig att hitta avslappning och vägar till god sömn. 


Rutiner och vägar till en god sömn 
Det finns mängder med vägar till att förbättra sömnkvalitet och möjligheten att somna så enkelt som möjligt. Med Body Mind Fusion får du möjlighet att individanpassa din guide till att somna, sova gott och när det behövs somna om...

 


Du kan boka fysiskt eller online det som passar dig bäst.

Välkommen


För dig med svåra sömnrubbningar eller har en sjukdom med i bilden rekommenderar jag att du först kontaktar din läkare.